RSS

A kezdet

Írta: Arby ; 2008.11.03. 16:18

"Mi a frász ez?" Merülhet fel a kérdés az egyszeri olvasóban. Nekik ajánlom figyelmükbe az oldalt levő szöveget. :D De azért írjuk itt is le: ez itt egy képregény lesz, amit Gmoddal csinálunk (illetve Krisz csinálja, én amolyan kreatív-menedzser, vagy mi vagyok :)), és a Half-Life 2 világát veszi alapul.

Az oldal hamarosan (max 2 hét) beindul, terveink szerint arra mindenképpen elkészülünk a bevezetéssel. Addig is álljon egy amolyan "team picture" Krisz jóvoltából:

tmis.blog.hu/media/file/d1_trainstation_020047.jpg

 

Más: a tisztesség megköveteli, hogy leírjam maga az alapötlet nem tőlem és Krisztől származik, hanem Cristopher C. Livingston zseniális Concernedje adta. A www.hlcomic.com oldalon olvashatjátok. :) Nem célunk a Concernedet bármilyen formában koppintani, másolni, vagy egyes részeit leutánozni. Egyedül a főhős skinjét és nevét vesszük át onnan, szerintem ez még nem minősül lopásnak.

Üdvözlettel Arby.

Szólj hozzá te is! : tmis
Szerintünk: (4,5/5)
Szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://tmis.blog.hu/api/trackback/id/tr26747628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Minden jog fent tartva a TMIS csoport számára. A képek másolása a beleegyezésünk nélkül tilos.

A képek a G-Mod nevű programmal készülnek. SRC

Szerkesztői blogok:

  • Technikai okok miatt nem elérhetőek
  • Website counter

További hasznos oldalak:

süti beállítások módosítása